Wedstrijdprogramma SONS 2021

Voor alle verenigingen die de afgelopen maand JA hebben gezegd tegen SONS2021 willen wij met z’n allen voor het maximaal haalbare blijven gaan.
Dit gaan wij doen in de vorm van een 1-daags evenement.

Wij gaan voor officiële wedstijden, maar moet het anders dan doen wij het anders. Zoals bijvoorbeeld een minitoernooi, een training, een clinic of gewoon de ontmoeting. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Welke sporten
Voor een aantal sporten kunnen wij helaas geen evenement organiseren. Dit is in overleg met Special Olympics Nederland besloten op basis van een te laag aantal deelnemende sporters om een leuk toernooi te kunnen organiseren of te veel verschillende niveaus in relatie tot het aantal sporters.
Uiteraard vinden wij dit heel jammer, maar het is helaas niet anders.
Het gaat om de volgende sporten: gymnastiek, tafeltennis en zeilen

Clinics 
Er zijn ook enkele takken van sport waarvoor wij, op basis van bovenstaande uitleg helaas ook geen toernooi kunnen organiseren, maar die wel in aanmerking komen voor clinics tijdens dat weekend. We gaan onderzoeken of daar animo voor is.
Het gaat om de volgende sporten: handbal, judo en zwemmen.

De wedstrijden vinden op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 plaats. Hieronder een overzicht welke sport op welke dag is:

Sporten Zaterdag Zondag
Voetbal x
Wielrennen x
Hockey x
Atletiek x
Bocce x
Bowling x
Inline skating x
Korfbal x
Paardrijden x x
Tennis x
Handbal x
Golf x
Judo x
Zwemmen x