Wandeling van 12 juni 2020, Special Olympics Den Haag, gaat niet door

De wandeling op vrijdag 12 juni voorafgaande aan de openingsceremonie van de Special Olympics 2020 in Den Haag gaat niet door i.v.m het niet door gaan van de Special Olympics Nationale Spelen te Den Haag.

De Special Olympics Nationale Spelen, die op 12, 13 en 14 juni 2020 in Den Haag plaats zouden vinden, gaan definitief niet door. Dat heeft het bestuur van Special Olympics Nationale Spelen Den Haag 2020 zojuist bekendgemaakt. De beslissing is genomen naar aanleiding van het verbod van de rijksoverheid op alle evenementen tot 1 juni 2020 om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volgens het bestuur van Special Olympics Nationale Spelen Den Haag 2020 en het bestuur van Special Olympics Nederland bemoeilijkt deze maatregel de realisatie van het grootschalige sportevenement zodanig, dat gekeken moet worden naar de mogelijkheden om het te verplaatsen naar volgend jaar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op vrijdag 12 juni, voordat de opening van start gaat, zal er een wandeling plaatsvinden rondom het Cars Jeans Stadion van Ado-Den Haag.
Na afloop van de wandeling ben je gelijk ter plekke om de openingsceremonie gratis bij te kunnen wonen. Wanneer je niet deelneemt aan de rest van het toernooi kan je hier gratis kaartjes bestellen voor de opening. 
LET OP: helaas is het zonder toegangsbewijs niet mogelijk om het Cars Jeans Stadion te betreden en de openingsceremonie bij te wonen.

Je kan meedoen aan twee afstanden (2,5 km of 5 km).
Deelname aan de wandeling is gratis en kan alleen onder begeleiding van een coach of begeleider. 

AfstandVerzamelen omStarttijd
2,5 km16:3017:00
5 km16:0016:30

Wil je meedoen aan de wandeling? Klik dan hier om je in te schrijven.

De wandeling wordt georganiseerd door Stichting Sportieve Wandelvereniging Zoetermeer. 

wandeling
Wandeltocht 2,5 km
Wandeltocht 5 km