UPDATE Special Olympics Nationale Spelen Den Haag 2021

Beste sporter en begeleider,
Dat de Special Olympics Nationale Spelen Den Haag 2020 niet doorgaan vinden we oprecht zeer vervelend voor jullie allen. We hadden jullie het mooie sportfeest van harte gegund en dat gevoel overheerst nog steeds hier in Den Haag!
Vandaar dat we nu hard aan het werk zijn om de mogelijkheden voor een eventuele verplaatsing naar 2021 aan het onderzoeken zijn. Hebben we daar op dit moment al een antwoord op? Helaas niet, maar toch willen we u graag op de hoogte houden van het proces wat gaande is. De beslissing om alsnog een Special Olympics Den Haag 2021 te mogen organiseren, hangt van vele factoren af.
Voor ons gevoel zijn we echt op de goede weg en moeten we met zijn allen ook realistisch blijven. Het stoplicht gaat pas echt op groen indien er een aantal partijen met een handtekening bevestigen. Er is dus op dit moment nog geen zicht op een datum wanneer het wel definitief bekend zal zijn.
We doen uiteraard ons best daar wat druk op te zetten.  Hoe eerder er duidelijkheid is voor de sporters hoe beter dat is voor iedereen.  Of dat nu goed nieuws of minder goed nieuws!
We hopen oprecht dat bovenstaande u het gevoel geeft dat we echt voor jullie aan het knokken zijn om de  Special Olympics Nationale Spelen in 2021 toch mogelijk te gaan maken!
Wij blijven positief en vragen jullie dat vooral ook te blijven doen.  Weten we meer dan zoeken we uiteraard contact met jullie.
Namens het projectteam van Special Olympics Nationale Spelen Den Haag 2020  hee veel gezondheid toegewenst en hopelijk snel meer nieuws van onze kant.