Regionale Spelen 23 juni 2019

De Special Olympics Regionale Spelen worden georganiseerd ter voorbereiding op de Special Olympics Nationale Spelen die in juni 2020 plaatsvinden. De Regionale Spelen is een jaarlijks eendaags evenement, met miniaal vijf en maximaal tien takken van sport. 

De Sporten
Tijdens de Regionale Spelen worden atletiek, bocce, paardrijden, zwemmen, voetbal, beachvolleybal en MATP in competitieverband aangeboden.

Toegankelijk voor iedereen
Het voordeel van Regionale Spelen of een Regionaal Evenement is dat het één dag is en dat (in tegenstelling tot bij de Nationale Spelen) instellingen en scholen zich ook kunnen inschrijven.

Locaties
De opening zal voor de meeste sporters bij de Sportcampus in het Zuiderpark Den Haag plaatsvinden. Voor de zwemmers zal de opening en de competitie plaatsvinden in het Hofbad. De paardrijders kunnen na de opening bij de Sportcampus naar manege Berestein. De overige competities vinden allemaal in en rondom de Sportcampus plaats.

Programma Regionale Spelen 23 juni 2019

De inschrijvingen voor de Regionale Spelen in Den Haag zijn gesloten. Het algemene programmaboekje voor de dag is hier te downloaden. De toernooischema's worden per sport bekend gemaakt op de dag van het toernooi zelf. De sporters kunnen het algemene programma aanhouden in het programmaboekje. 

Voetbal, paardrijden, bocce, beachvolleybal, MATP en atletiek
De sporters en begeleiders van deze takken van sport worden verzocht zich te melden bij de informatiebalie aan de zijkant van de Sportcampus in het Zuiderpark. Hierna gaan de sporters naar het grasveld waar de “brass band” speelt. Op het linker veld verzamelen de sporten: MATP, voetbal en bocce. Op het rechter veld beachvolleybal, atletiek en paardrijden

Dagprogramma in hoofdlijnen
08:30 - 09:00 uur Aanmelden in Zuiderpark - Sportcampus   
09:00 - 10:00 uur Openingsceremonie
10.00 - 10.30 uur Sporters gaan naar de sporten toe
10:30 - 11.00 uur Start wedstrijden
16:00 - 17:00 uur Prijsuitreiking op locatie

Openings- en sluitingsceremonie
De openingsceremonie vindt plaats bij de ingang/binnenplein van de Sportcampus Zuiderpark. Na de openingsceremonie gaan de sporters van het paardrijden op eigen gelegenheid naar manege Berestein. De sporters van de takken van sport voetbal, atletiek, bocce, MATP en beachvolleybal worden door vrijwilligers lopend begeleid naar de sportlocatie(s).

Voor de zwemmers is er een aparte openingsceremonie in het Hofbad.
De prijsuitreiking zal per sport op de desbetreffende locatie zijn.

Zwemmen
De zwemmers hebben een eigen openingsceremonie in het Hofbad en hoeven zich niet eerst te melden bij de Sportcampus in het Zuiderpark.

Dagprogramma zwemmen in hoofdlijnen
08:30 - 09:00 uur Aanmelden bij de infobalie in het Hofbad
09:00 uur               Start wedstrijden *
12.00 - 13.00 uur Lunch
16:00 - 17:00 uur Prijsuitreiking op locatie

* De opening zal tussen de wedstrijden door plaatsvinden

Adres Sportcampus Zuiderpark:
Mr P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag

LET OP:
Van 21-24 juni is de A4 gedeeltelijk afgesloten. 
Het verkeer wordt omgeleid via A20 en A13 en N470 richting Den Haag en omgeving.
Voor meer informatie klik hier.  

Adres manage Berestein:
Lozerlaan 10, 2544 LG Den Haag

Adres zwembad het Hofbad:
Ypenburgse Boslaan 30 2496 ZA Den Haag

Voor meer informatie kan je contact opnemen met info@specialolympics2020.nl

Let op: deelname is op eigen risico. De stichting stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen.

Bubby Beachvolleybal-2743