Ondernemersgala Den Haag steunt Special Olympics Nationale Spelen Den Haag

Afgelopen maandag 4 november was de drukbezochte kick-off van het Ondernemersgala Den Haag (OGDH) editie 2020. De locatie voor de kick-off was een speciale, namelijk Paviljoen Von Wied van Sociëteit de Witte op Scheveningen. Een bijzondere locatie want deze sluit aan op het thema van OGDH 2020: 75 Jaar Vrijheid

Goede doelen
Onder het genot van een diner bereid door sterrenkoks, top live entertainment, een charity veiling en een loterij wordt een indrukwekkend bedrag voor het goede doel bij elkaar gebracht. Dit jaar zijn de goede doelen Unicef en Special Olympics Nationale Spelen Den Haag! Dit in samenwerking met Stichting Sport Gehandicapt Kind (SGK) en ADO Den Haag in de Maatschappij. In 2020 vinden de Special Olympics Nationale Spelen in Den Haag plaats. 100 Haagse sporters met een verstandelijke beperking zullen daar hun opwachting maken.

Met de opbrengst van het gala wordt sportdeelname voor mensen met een verstandelijke beperking de komende jaren in Den Haag verankerd, onder de aandacht gebracht en voor langere tijd mogelijk gemaakt. Benieuwd naar het gehele bericht over de lokale goede doelen? Klik hier om verder te lezen.

Bekijk hier de aftermovie van het Ondernemersgala Den Haag 2019!