Inschrijven

Wanneer starten de inschrijvingen?
Antwoord: In november krijgt u bericht over het inschrijven. In december kunt u een inlogcode opvragen om u aan te melden, zodat u zich van donderdag 9 januari t/m vrijdag 31 januari 2020 definitief kan inschrijven. Gebruik de periode van december t/m 9 januari om de juiste gegevens te verzamelen van de sporters en coaches.
Hoe kunt u zich inschrijven?
Antwoord: Kijk op deze pagina voor meer informatie over het aanmelden als deelnemer.
Hoe en waar kan ik de inlogcode vinden?
Antwoord: Via de website, klik in menubalk op ‘aanmelden verenigingen’ of op de gele button op de homepage van de website. Een handleiding hoe gegevens in te vullen zal daar ook te vinden zijn. Deze inlogcode heeft u in januari nodig om uw sporters en begeleiders definitief in te schrijven
De inschrijfperiode voor begeleiding wanneer is dat?
Antwoord: Het inschrijfsysteem geeft aan als u op een reservelijst komt te staan. U bent definitief verzekerd van een plaats bij de tak van sport indien ook tijdig betaald is geworden. U ontvangt hiervoor een factuur. Teruggave van geld is niet mogelijk.
Weet je gelijk of je ingeloot bent als je je inschrijft?
Antwoord: Zodra er een limiet bereikt is, wordt de eerstvolgende vereniging die zich inschrijft op het scherm gemeld dat de inschrijving al vol zit. U krijgt dan in de bevestigingsmail van de inschrijving te zien welke deelnemers de status reserve hebben gekregen.

U bent definitief verzekerd van een plaats bij de tak van sport indien ook tijdig betaald is geworden. U ontvangt hiervoor een factuur. Teruggave van geld is niet mogelijk.

Geldt bij het inschrijven wie het eerste komt wie het eerste maalt?
Antwoord: Ja dat is de situatie. Om iedereen een zo’n eerlijk mogelijke kans te geven is daarom gekozen om het opvragen van de inlogcode (december) los te koppelen van het definitief inschrijven ( januari 2020). Iedereen kan dan tijdig alle gevraagde informatie verzameld hebben
Zijn de problemen met de hotmail accounts opgelost?
Antwoord: Geen zekerheid te geven. Vandaar de ontkoppeling van aanvragen inlogcodes in december ( zie boven). En anders het advies een gmail account aan te maken. Dit probleem kan zich ook voordoen bij het definitief inschrijven van coaches en deelnemers op 9 januari

Ontvang je op 9 januari geen bevestiging na op ‘definitief inschrijven’ gedrukt te hebben, neem dan contact op met deelnemers@specialolympics2020.nl

Wat zijn de inschrijfkosten?
Antwoord: De inschrijfkosten voor zowel de sporters als de coaches, zijn in goedkeuring van Special Olympics Nederland vastgesteld op:
– Het hele weekend met overnachting
Lid bond: €76,55
Geen lid: €79,60
– Het hele weekend zonder overnachting
Lid bond: €48,95
Geen lid: €52,00
§ 1-daags toernooi skeeleren met 1 overnachting: €35,00, 2 overnachtingen: €60,00
§ 2-daags toernooi bocce met 2 overnachtingen:
Lid bond: €76,55
Geen lid: €79,60
§ 1-daags side events beachvolley, MATP, honkbal en voetbal voor sporters die niet lid zijn van een vereniging maar graag willen deelnemen, zonder overnachting: € 17,50
Kan ik mijn geld terug krijgen als ik mij definitief heb ingeschreven?
Antwoord: Na het definitief maken van uw inschrijving kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden. U krijgt op basis van de ingevoerde inschrijving de factuur, welke uiterlijk 1 maart 2020 betaald moet zijn. Ons advies is om vooraf goed naar de financiële mogelijkheden van de sporters te kijken. Als u eenmaal definitief ingeschreven bent dan is terugbetaling niet meer mogelijk!!

Vooralsnog hanteren we op voorhand 1 uitzondering: Wilt u bijvoorbeeld met 4 teams deelnemen en maar 3 teams kunnen worden ingeschreven omdat 1 team op de reservelijst komt te staan, dan staat het u vrij om u terug te trekken. We snappen het samen uit – samen thuis principe.

Bij welke bond wordt er een korting van €2,50 gerekend bij het definitief inschrijven?
Antwoord: U krijgt €2,50 korting als u lid bent van een sport bond. Dit moet u aangeven bij het aanmelden van uw vereniging. Als u lid bent van de bond Gehandicapten Sport Nederland krijgt u GEEN korting, mits uw vereniging mee doet aan bocce.
Hoe moet ik een buddy inschrijven?
Antwoord: De buddy moet u als extra coach inschrijven. Voor de buddy gelden dan dezelfde regels als bij een andere sporter of coach.
Onze vereniging heeft zich in 2019 nog niet aangemeld, kan dat alsnog?
Antwoord: Ja op donderdag 9 januari a.s. gaat om 12.00 uur voor iedereen de inschrijfapplicatie weer open. U kunt dan alsnog een inlogcode aanvragen en u daarna definitief inschrijven.