Sporters mogen zich maximaal voor 2 onderdelen inschrijven (een enkelspel en een dubbel/mixdubbel) of Unified Tennis voor het allerlaagste niveau.

Let op! De Unified Partner mag maar aan 1 sporter gekoppeld worden. Een coach is geen Unified Partner. Unified Partner wordt aangemeld als sporter en dan type sporter Unified partner.

Bij het tennis wordt gewerkt met het SO systeem:

 1. Sporters die zelfstandig een wedstrijd kunnen spelen worden ingedeeld op basis van het rating form (zie hiervoor de reglementen). N.a.v. rating form geef je aan op welk niveau de sporter uitkomt. Level 1 laag niveau/Level 5 hoog niveau. Zij zullen op de divisioningsdag worden ingedeeld van sterk naar zwak en de wedstrijden zullen plaats vinden in een move up – move down systeem. Zij kunnen zich aanmelden voor
  – Level 1-2 Rood Unified (mix of dubbel)
  – Level 3 Oranje Unified (mix of dubbel)
  – Level 4 Groen Unified (mix of dubbel)
  – Level 3 ivt score (enkel)
  – Level 4 ivt score (enkel)
  – Level 5 ivt score (enkel, dubbel of mix)
 2. Sporters die niet zelfstandig een wedstrijd kunnen spelen kunnen meedoen met een Unified Partner. Deze Unified Partner wordt dan als dubbelpartner/sporter gezien. Er kan maar 1 Unified Partner aan 1 sporter gekoppeld worden.

Vul bij de pagina “Sporter toevoegen” in aan welke onderdelen hij/zij meedoet.
– Unified, dubbelspel of mixed dubbelspel, hier geef je aan met wie de sporter samen een team vormt. Dit geef je aan door in te vullen TEAM 1, TEAM 2 etc. Hierdoor weet de organisatie welke 2 sporters bij elkaar horen en samen de dubbel spelen.
– Bij het onderdeel geeft u het niveau aan level 1 t/m 5.