Hagenaars opgeroepen sportfoto’s van vroeger te delen voor #SpecialSportChallenge

Op welke sport zat jij vroeger? En heb je daar nog een foto van? Deel deze dan nu op sociale media onder de hashtag #specialsportchallenge en je steunt meteen de aankomende Special Olympics Nationale Spelen 2020, waarvan Den Haag hosting city is. Met de ‘Special Sport Challenge’ daagt de organisatie Hagenaars uit om de archieven in te duiken voor een sportfoto van vroeger. Op deze manier wordt aandacht gevraagd voor het grootschalige sportevenement voor sporters met een verstandelijke beperking, dat van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni plaatsvindt. 

Al meerdere mensen hebben op Facebook en LinkedIn hun sportfoto van vroeger gedeeld met de hashtag #specialsportchallenge, zo ook directeur van Special Olympics Nationale Spelen Den Haag 2020 Sandra van Koningsbrugge:
 
“Als ik anderen uitdaag om een foto van vroeger op te zoeken, moet ik daar natuurlijk zelf ook aan geloven. Iedereen kent de Olympische Spelen en Paralympische Spelen wel, maar helaas weet nog lang niet iedereen wat de Special Olympics precies zijn. Wij vinden dat iedereen mag weten dat er in juni een groots sportevenement plaatsvindt, waarbij 2000 sporttoppers met een verstandelijke beperking prachtige sportherinneringen maken en genieten van sport.
 
Wil jij ook mee doen aan de #specialsportchallenge? Volg dan onderstaand stappenplan:
 
> Zoek een sport foto van vroeger
> Plaatst deze op LinkedIn of Facebook
> Start je bericht met: #SPECIALSPORTCHALLENGE
> Typ daar onder jou sportherinnering en wat sport met jou doet
> Eindig je bericht met:
 

Sportherinneringen maken en genieten van sport gun je toch iedereen? Ik vind dat sport voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom steun ik de Special Olympics Nationale Spelen Den Haag 2020, die van 12 juni t/m 14 juni in Den Haag plaatsvinden.

Hierbij daag ik  NAAM en NAAM uit om ook een sportfoto van vroeger op te zoeken en supporter te worden van Special Olympics Nationale Spelen Den Haag 2020. 

Ook supporter worden? Ga naar www.specialolympics2020.nl/sponsors voor meer informatie. 

#wordsupporter #specialolympicsnationalespelen2020