Digitaal weekend SONS2021 voor alle thuisblijvers

Natuurlijk hopen we jou op 12 of 13 juni toch te gaan ontmoeten tijdens de Nationale Spelen in Den Haag, maar dat is nog onzeker.
Er zijn ook veel sporters die graag mee wilden doen, maar helaas op voorhand af moesten zeggen vanwege corona.
Om de thuisblijvers toch dat Special Olympics gevoel te bezorgen organiseren we de allereerste digitale Special Olympics Nationale Spelen vanuit Den Haag. Waar iedereen gratis aan mee kan doen.

Op zaterdagmiddag 12 juni brengen we via een livestream een uitgebreid digitaal sportief programma vol leuke beweeg activiteiten. En iedereen kan actief meedoen. Natuurlijk zorgen we voor leuke acts en artiesten om het feest compleet te maken.
Op zondag zenden we leuke workshops en clinics uit met onze ambassadeurs en sluiten we het weekend af met een TV-programma met de sluitceremonie en een terugblik op het weekend.

Hoe dit nou allemaal werkt lees je op de website: www.digitalespecialolympics2021.nl

Via de website kan jij jullie groep vanaf vandaag heel eenvoudig inschrijven. Maar doe dat snel, want voor de eerste 1000 ingeschreven sporters hebben we een mooie surprise box vol verassingen en attributen die meedoen nog veel leuker maken!
En natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle sporters met GOUD naar huis toe gaan. Ga dus snel naar de website, zodat we er voor alle thuisblijvers alsnog een groot sportief feest van kunnen maken.