Unified Moves, de eerste editie van de Special Olympics Online Spelen 

Vrijdagavond 12 juni om 20.00u wordt de eerste online editie van Unified Moves georganiseerd. Live vanuit het ADO Den Haag stadion wordt er een uur lang een spetterend feest georganiseerd, die live door iedereen, met en zonder beperking, samen te volgen is via de website www.unifiedmoves.nl.

Het COVID-19 virus heeft het dagelijks leven aardig overhoop gehaald. De Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag zijn daarom ook helaas geannuleerd. Desondanks willen wij het weekend niet zomaar voorbij laten gaan. Tijd dus voor de eerste editie van de Special Olympics Online Spelen.

Tijdens de feestavond wordt iedereen gevraagd mee te genieten, dansen, springen en lachen, live vanuit de eigen huiskamer. Op die manier kunnen we iedereen bereiken, maar houden we ons toch aan de huidige coronamaatregelen.

Voor deze Online Spelen kunnen wij rekenen op de steun van bekende gezichten zoals Nathan Rutjes, Bas Tietema, Toine van Peperstraten, Athlete Leader Lize Weerdenburg en de mascottes Kees Konijn en de Vlammetjes.

Unified Moves wordt georganiseerd voor alle sporters, coaches, vrijwilligers, scholieren, familieleden en uiteraard alle Unified partners. Met iedereen bij elkaar wordt dit een onvergetelijk feest.

Na de spetterende feestavond gaat Unified Moves het weekend sportief door met de Sport en Health BINGO. Alle sporters worden uitgedaagd mee te doen en op die manier thuis fit en gezond te blijven.

Changing lives, changing attitudes
Unified Moves wordt georganiseerd in samenwerking met de organisatie van de Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag en uiteraard kunnen we rekenen op de steun van onze partners.

Hou www.unifiedmoves.nl en de social media kanalen dus goed in de gaten!